Haber

100. Yıl Cumhuriyet Satranç Turnuvası Muğla’da Sonuçlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Kültür Spor İl Müdürlüğü ve Köyceğiz Satranç Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen, ‘100. ‘Cumhuriyet Satranç Turnuvası’ sona erdi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliği tarafından Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen; ‘yüz. Cumhuriyet Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvada; Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinden 57 sporcu yarıştı. Turnuva 8, 10, 12 ve kategori altı ve açık kategori olarak tamamlanırken; Her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa, 4-10 ve üzeri derece elde eden sporculara ise madalya verildi.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde; Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, Muğla Satranç İl Temsilcisi Ahmet Murat Yenici ve Muğla Satranç İlçe Temsilcisi Sedat Aksoy, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, turnuvanın düzenlendiği Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu yöneticilerine, iki gün boyunca sporcularla heyecan yaşayan ailelere, mücadele eden sporculara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Köyceğiz Cumhuriyet Satranç Turnuvası 100. Yılında; Turnuva Sorumlusu ve Baş Hakem Sedat Aksoy, Baş Hakem Yardımcısı İrfan Doğan, Hakem Özay Erdoğdu ve Hakem Fatma Daşdemir görev aldı. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu