Haber

Ömer Erdoğan Alanyaspor’dan istifa etti

-Ömer Erdoğan istifa etti

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan:

“Bu kan değişiminin hem kulübüm hem de benim için iyi olacağını düşünüyorum.”

ANTALYA – Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 2-1 mağlup oldukları Sivasspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayarak, “Bu kan değişiminin hem kulübe hem de bana iyi geleceğini düşünüyorum. Üzgünüm.”

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor, sahasında Sivasspor’a 2-1 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, konuşmasına Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak başladı. Sezon başından bu yana bu tür maçları kaybettiklerini belirten Erdoğan, “Bir gerçek var, sezon başından bu yana şanssızlık mı, öngörüsüzlük mü, şanssızlık mı? Böyle maçları çok kaybettik. Bugün çok değer verdiğimiz bir maçtı, iyi hazırlandık, ilk maç olarak gördük. Güzel “Oynadığımızın karşılığını alamadık. Normalde bu maçtan 3 veya 4-0 rahatlıkla 3 puan alacağımızı düşünüyorduk ama daha önce yaşadığımız sıkıntılar gibi maalesef uzatmalarda da iki gol yiyerek puan alamadan ayrıldık” diye konuştu.

“Bu kan değişiminin hem kulübüm hem de benim için iyi olacağını düşünüyorum.”

İstifa kararı aldığını da açıklayan Ömer Erdoğan, şunları söyledi:

“Bir karar verdim. Tabii işler yolunda gitmediğinde bu tür durumların değişmesinin kulüp ve benim açımdan daha iyi olacağını düşünüyorum. O nedenle bugün itibarıyla görevimden istifa ediyorum. Liderim Buraya gelmemizde emeği geçen yönetim kurulumuza, burada çalıştığım dönemdeki oyuncu arkadaşlarıma, takım yardımcılarıma, hocalarıma ve kulüp çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.Alanyaspor’a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. umarım bu talihsizliği aşıp oyunun karşılığını alırlar ve hak ettikleri yerlere gelirler, üzgünüm, böyle olmasını istemezdim, çünkü buraya gelirken çok büyük hedeflerim vardı. Hedeflerimize ulaşmak için pek çok fırsat var ama bazen değişiyor. Yani teknik direktör olmak da maç şansı gerektiriyor. Bu sene de maalesef maç şansım olmadı. Kritik dönemlerde, başaramadığımız zamanlarda hep istenmeyen olaylar yaşadık. İstediğimiz sonuçları aldık, şu an bulunduğumuz yere geldik.”Geldik. Bu kan değişikliğinin hem kulübe hem de bana yarayacağını düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu