Haber

Fatih Altaylı’dan İçişleri’ne ‘kafa kesme’ tepkisi: Öfkeden mi korkuyorsunuz?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, ‘Sen Talk’ adlı YouTube kanalındaki sokak röportajında ​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğimi söyleyen İsmail Cevher Kasımoğlu hakkında işlem yapmayan yetkililere tepki gösterdi, “Biz Hizbullah’ız” ve muhalif siyasetçileri “Kafalarını keseceğiz. Cihada hazırız” gibi sözlerle tehdit etti. .

“Muhabir sokak röportajı yapıyor. Batman’da. Türkiye’de Hizbullah’ın kurulduğu yerde. Önce bölgenin sokaklarında cinayetler işledi, Türkiye’nin dört bir yanına dağıldı, örgütün kurbanlarına işkence yaptığı, iplerle bağladığı” Evlerine domuz bağları soktuğunu, başörtülü kadınları bile öldürdüğünü anlatan Altaylı, “Mahzenlere gömdüğü cesetler, yıllar sonra bulunduğu Hizbullah’ın başkentinde.”

“Görüşmenin Hüda Parlı olduğu anlaşılmaktadır. Ancak kendi deyimiyle ‘Hizbullahçı’dır. Ve bu ülkede madde var diye düşünmeden, kimseden korkmadan, çekinmeden özgürce konuşuyor. Biz hazırız. Cihat için.Biz bu dini, bu devleti kimseye yedirmeyiz.Kılıçdaroğlu kimdir?Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumları, Ermeni tohumları. Söyleyin, kafalarını keseceğiz” diyor.

‘TEK BİR VAHİTTEN SÖZ DUYMADIK’

O da bu hızıyla, gerekli kağıdı rahatlıkla vermiş olmanın verdiği huzurla şeytani bir sırıtışla kameraya bakıyor. Röportajın yayınlanmasından bu yana ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama kıyametin üzerinden neredeyse 48 saat geçti, sosyal medyada ve tüm medyada çıkan haberler.

Anayasayı, kanunları, hakları, kanunları ve vatandaşları korumak için tek bir hükümet yetkilisinden, sandalyeye oturan veya oturan tek bir kişiden tek bir söz duymadık.

‘BENİ ANINDA DOSYALADIN’

Adam Türkiye’ye meydan okuyor, onu öldüreceğiz diyor, Anayasa’yı çiğniyor. Cevabı yok. İçişleri Bakanlığı neredesin! İstanbul’da bir internet sitesinde cesetlerin bir Sırp mafyacının evinin bahçesine gömüldüğünü ve uydurma kimliğe sahip Sırp mafyacının tutuklanmasına rağmen benim hakkımda hemen ‘İddiasıyla’ açıklama yaptınız. Halkı kışkırttım’, yetmedi. Bana dava açtın.

“NEDEN KAPATMIYORSUNUZ?”

Hem Bakanlık olarak hem de Emniyet Genel Müdürlüğü olarak. Peki, cinayet işleyeceğini açıkça söyleyen, Anayasa’ya aykırı açıklamalar yapan bu mahluk hakkında ne yapıyorsunuz… Neden bir şey söylemiyorsunuz?

Ya Adalet Bakanlığı! Tehditlerde bulunan, açıkça cinayet işlemeye hazırım diyen bu ‘Cin’ hakkında soruşturma başlatacak bir savcınız bile yok mu sizin! Yoksa yeni ‘koalisyon ortağınızı’ kızdırmaktan mı korkuyorsunuz?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu