Haber

Meram’da Cuma Buluşmaları devam ediyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Karahüyük Ulu Camii’nde Karahüyük Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Her Cuma Cuma Namazından sonra farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un bu haftaki adresi Karahüyük Ulu Camii oldu. Lider Kavuş’a AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun eşlik ederken AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

“Yurttaşlarımızla her görüşmemiz Meram’a artı katıyor”

Cuma namazının ardından vatandaşlarla tek tek sohbet eden Milletvekili Ahmet Sorgun ve Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle sakinleriyle istişare ederek talep ve beklentileri dinledi. Hemşehrileriyle bir araya geldikleri her anın hem kendileri hem de hizmetleri açısından çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Cuma toplantılarımızın tüm buluşmalarımızın ortasında çok daha özel bir yeri var. Samimi bir birlikteliğimiz var.” etkileşim. Bu toplantılar hem onlar için hem de bizler için büyük faydalar sağlıyor” dedi.

“Allah bizleri büyüklerimizin dualarından mahrum etmesin”

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Başkan Mustafa Kavuş, Cuma Toplantısı’nın ardından Karahüyük Emekliler Kulübü’nü ziyaret etti. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın diğer tüm oluşumlardan farklı olarak seçim olsa da olmasa da her zaman vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Sorgun, “AK Parti servislerinin bir araya gelerek oluşturduğu bir partidir. “Bu nedenle her fırsatta büyüklerimizle bir araya geliyor, belediyelerimizin yerlilerini ziyaret ediyor, isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Önderimiz Mustafa Kavuş ile birlikte Karahüyük Emeklilik Kulübümüzü ziyaret ederek anılarını sorduk. Allah eksik etmesin” dedi. – KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu