Haber

Çine Belediye Başkanı Kadın Kuaförleriyle Buluştu

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçede görev yapan kadın kuaförleriyle bir araya gelerek talep ve tekliflerini dinledi, Çine’ye sağlanacak hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana zamanının çoğunu esnaf ve vatandaş buluşmalarına ayıran Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, geçtiğimiz günlerde kadın kuaförlerini kahvaltıda ağırladı. Çine Belediyesi Cumhuriyet Oteli’nde düzenlenen toplantıda konuşan Önder Kıvrak, ilçe yönetiminde sağduyunun ve karşılıklı görüş alışverişinin önemine vurgu yaparak, katılan herkese teşekkür etti.

“FİKİRLERİNİZ BİZE IŞIK PARLAYACAK”

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, kuaförlerin meslekleri gereği her zaman halkla yakın temas halinde olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Mesleğiniz gereği zorluklar karşısında gösterdiğiniz azim, kararlılık ve fedakarlıkla hayallerini gerçeğe dönüştüren kadın vatandaşlarımız ile aramızda köprü görevi görerek bizlere değerli rehberler olacağınıza inanıyorum. aynı zamanda çevrelerini güzelleştirmek, dertleri, zorlukları ya da sevinçleri bizden daha ayrıcalıklı yaşamak. Bu nedenle bizim için değerli bir rehber olacağınızı düşünüyorum. Bir araya gelip neler yapabileceğimizi tartışmak istedim. Şehrimizin temel sorunlarına çözüm bulmak, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak, daha yeşil, daha müreffeh, daha modern, çevre sorunlarına duyarlı bir Çine oluşturmak için fikirleriniz Çinemiz için çıktığımız bu yola ışık tutacaktır. “Siz insanları güzelleştirin, biz de sizin önerilerinizle Çine’yi güzelleştirelim.”

Çineli kadın kuaförleri, kendileriyle bir araya gelerek talep ve tekliflerini dinlediği için Önder Kıvrak’a teşekkür ederek, Çine’nin değişimi ve gelişimi için her zaman kendilerine destek olacaklarını belirtti.

Kahvaltıda Başkan Mehmet Kıvrak’a Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Metin Uyar da eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu