Haber

Menemen’de çanta hırsızlığı ve araba hırsızlığı şüphelisi kaçak yakalandı

İzmir’in Menemen ilçesinde bir kızın çantasını çaldığı ve araba hırsızlığı yaptığı iddiasıyla yakalanan Ferhat S.’nin “silahlı yağma” ve “hırsızlık” suçlarından 30 yıl 1 ay 55 gün hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi. ve hapishaneden kaçtı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 Ocak’ta İzmir Banliyö Ulaşım Sistemi (İZBAN) durağı yakınında 16 yaşındaki kız çocuğunun çantasının çalınması olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bölgedeki 50 güvenlik kamerasından gelen yaklaşık 900 saatlik görüntüyü inceleyen polis, şüphelinin kimliğini belirledi. Ekipler, şüpheli Ferhat S.’yi (33) Yeşilpınar Mahallesi 9313 Sokak’taki evine baskın yaparak yakaladı.

Genel Bilgi Toplama (GBT) denetiminde Ferhat S.’nin cezaevi firarisi olduğu ve işlediği “silahlı yağma” ve “hırsızlık” suçlarından 30 yıl 1 ay 55 gün hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi. daha önce taahhüt edilmiş.

Tutuklunun, 7 Ocak’ta Kasımpaşa Mahallesi’nde bir otomobilin manuel kontak anahtarı kullanılarak çalınmasının faili olduğu da belirlendi.

Öte yandan olay sırasında kızın çantasını vermek istemediği, şüphelinin çantayı çekerek çocuğu bir süre yerde sürüklediği, maktulün ise diz kapağı kırılarak hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. devam etti.

İşlemleri tamamlanan firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu