Yaşam

Wednesday, İlk Haftasında En Çok İzlenen Dizi Oldu!

Dünyanın en tanınan çevrimiçi dizi ve sinema platformlarından Netflix, kısa bir mühlet evvel Wednesdey isimli yeni dizisini yayınladı. En bilindik karikatürler ortasında yer alan “Addams Ailesi“nin bahis alındığı dizi, birinci gününde toplumsal medyanın lisanına düştü. Günlerdir konuşulan üretim, şimdiyse önemli bir rekorun sahibi olmuş durumda.

Elde edilen datalara nazaran Wednesday, birinci haftasında en çok izlenen İngilizce dizi oldu. Kullanıcıların 341,2 milyon saat boyunca izledikleri dizi, Netflix’in hizmet verdiği 93 ülkenin tamamında “Top 10” listesinde yer aldı. Dizi, 83 ülkede ise en çok izlenen yapım olarak kayıtlara geçti. Rekorun önceki sahibi, 335 milyon saat izleme süresi ile Stranger Things‘in dördüncü dönemiydi.

Yine de tarihin en güzel birinci haftasını geçiren dizi değil!

Wednesday dikkat cazip bir rekora imza atmış olsa da birinci haftasında en çok izlenen dizi rekorunu kıramadı. Bu rekor, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Squid Game‘e ait. Dizi, yayınlandığı ilk haftada 571,8 milyon saat boyunca izlenmiş ve tüm zamanların rekorunu kırmıştı.

Peki Wednesday konusu ne?

Wednesday’in konusu, Addams Ailesi’nin kızları Wednesday’in maceralarını anlatıyor. Çocukların doğaüstü yeteneklerini keşfedebilmesi ve bu alanda ustalaşması için kurulmuş olan “Nevermore” isimli bir okula giden Wednesday, cinayetleri araştırmaya başlar ve bundan sonra da olaylar değişir. Çünkü dostları kadar düşmanları da olmaya başlamıştır. 

Wednesday için hazırlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu