Haber

Hasan Sami Özvarinli’den İYİ Parti hakkında önemli açıklamalar

Bu resmi görüntülemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti ve MHP ile ittifak yapılması gerektiğini savunarak, “CHP’den sadece bir tökez gördük”ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Hatipoğlu, “CHP, karşı kutup Saadet Partisi ile AK Parti’den kopan DEVA Parti ile Gelecek Partisi’yle seçim ittifakı yaptı. CHP’ye gönül vermiş milyonlarca seçmenin muhalefetine rağmen seçim ittifakı yaptı. karşıt görüşteki partilere 37 milletvekili teklif etti sadece soruyorum YETER PARTİ taban partisi gibidir milliyetçi-muhafazakar vatandaşlarımızın oy verdiği sağcı partilerle neden ittifak yapmıyorsunuz?”Sorusunu sorarak “AK Parti ve MHP ile ittifak yapılsın” mesajını verdi.

Hasan Sami Özvarinli: Meral Akşener yer ziyareti yapıyor

İlker Koç’un Ensonhaber YouTube kanalında sunduğu “Gündem Özel” programına katılan İYİ Parti eski Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’na göz kırptığı iddiaları hakkında konuştu.

Nebi Hatipoğlu’nun nabzını tutmak için YETER Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bilgisi dahilinde konuştuğunu belirten Özvarinli, 2020’nin başında Lütfü Türkkan’ın AK Partili bir siyasetçi ile ittifak için görüştüğünü belirtti.

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AK Parti’ye katılan Özvarinli, şunları söyledi:

Meral Akşener yer tespiti yapıyor. Meral Akşener’in 2020 yılındaki niyet ve düşüncelerini bilen biri olarak bunu söylüyorum. Meral Akşener’in duruşu ve çalışmaları neticesinde milli ve manevi değerlerini içselleştirmiş Cumhur İttifakı’nın yanında yer almasını tasavvur etmiyorum. .

Meral Akşener’in de kapatılan kapılar ardından etrafını saran FETÖ grubunu ikna etmesi gerekiyor. Milletler Topluluğu böyle bir şeyi kabul etmez. Meral Akşener bir üst akıl içinde hareket eder. Bu yüksek zekanın Meral Akşener’in Cumhur İttifakı’na dahil edilmesini sağlayacağına inanmıyorum. Cumhur İttifakı’nın böyle bir yapıya yer vereceğini düşünmüyorum.

“Meraklı Akşener partiyi yaşatmaya çalışıyor”

Eskişehir Milletvekili’nin çıkışı Lütfü Türkkan ile başlayan sürecin reklamıdır. Bu, Meral Akşener tarafından yönetilmektedir. Meral Akşener partiyi ayakta tutmaya çalışıyor. Tek yaptığı bu. Ekrem İmamoğlu’nu CHP genel başkanı yapabilirse nefes alır. Yerel yönetimler birkaç belediyeyi seçimde kazanamaz ise Nisan ayı itibariyle Türkiye’de ÂLÂ Parti diye bir şey görme şansımız pek yok.

Tabanı, taşra reisleri, herkesin kendine olan güvenini yitirdiği bir genel lider var ve onunla birlikte giden bir ekip var. Onu ayakta tutmak için hamleler yapıyor, tek yaptığı bu. Sadece hayal dünyasında yeni kurgular üreterek, insanları bu hayallerin peşinden koşturarak bu yönetim ekibini ayakta tutmayı ve partiyi bir şekilde 2028 seçimlerine taşımayı hedefliyor. Tek yaptığı aslında nefes almak ve yaşamak. DÜZGÜN Partisi’nin Cumhur İttifakı içinde yer alabileceğini düşünmüyorum. Meral Akşener’in 2020 yılı itibariyle bu istek ve talepleri rafa kaldırdığını biliyorum.

haberkaraisali.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu