Yaşam

Firebirds 11.Bölüm İzle Ekranı: Firebirds Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen sevilen dizi Ateş Kuşları bu hafta 11. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ateş Kuşları’nda başrolleri üstlenen genç ve yetenekli oyuncular İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan bu hafta da seyircilerden tam not almayı başardı. Bu bölümde izleyicilere duygusal anlar yaşatan Ateş Kuşları tutuklandı… Ateş Kuşları dizisinin son bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Onedio’da!

İşte Firebirds 11. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti

Firebirds dizisinin yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizinin senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Irmak Fazilet üstleniyor.

Ateş Kuşları 11. bölümde Ateş Kuşları, Barbaros’un sırrını acı bir şekilde öğrendi! Barbaros ile karşı karşıya gelen Ateş Kuşları için yolun sonu mu?

Ateş Kuşları’nın büyük sırları, Nizam Eyüboğlu’nun canlı yayına girip gözyaşları içinde kızını aramasıyla ortaya çıktı!

Barbaros, peşinde olduğu Ateşkuşlarının Bahar Eyüboğlu ve Lara cinayetinden haberdar olduğunu öğrendi.

Şimdi herkesin eteğindeki taşları atma zamanı! Hesaplaşma zamanı gelmiştir… Barbaros, Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için ilk hamlesini yapmıştır.

Ateşkuşları’nı tutuklayan Barbaros, şimdi hiç tanımadıkları biri, yani Komiser Barbaros Tunalı olarak karşılarında duruyor!

Köksüzlerin geçmişle ve tüm günahlarla yüzleşme zamanı. Bu yolun sonu mu?

Firebirds 10. Bölüm Özeti: Firebirds Önceki Bölümde Neler Oldu?

Firebirds’in bir önceki bölümde Çatal, Gülayşe ve Barbaros’un baş başa kaldığı keyifli anları yarıda kesti. Beklendiği gibi Çatal, Gülayşe’yi öldürmek yerine Barbaros’a Gülayşe’nin geçmişi hakkında bilgi vererek herkesi şaşırttı.

Barbaros’un rotası değişti! Etrafındaki sırlardan habersiz, yetimlere yardım etme hayali kuran Gülayşe, iftar için hazırlıklara başlar. Barbaros’la çocuklar için hazırladıkları yemekte canlı yayına çıkan Nizam, kızına seslendi. Gülayşe ise ne zaman Nizam’ın babası olduğundan habersiz tüm dikkatini televizyona kilitlemiştir.

Bu sırada Mercan’ın Ali’den sakladığı sır ortaya çıkar. Mercan’ın konakta çalıştığını öğrenen Ali adeta yıkılır. En yakınlarından darbe alan Ali, sevdiklerini üzmemek için öfkeyle Ateşkuşları’ndan ayrılır. Eski defterler açılıyor! Ali, Fidan’ın yanında nefes alıyor. Mercan ise Ali’nin Fidan’la olduğunu duyunca harekete geçer. Mercan, eski sayfaların yeniden açılmasından endişe duyan Ali’nin peşindedir.

Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Firebirds’ün önceki bölümleri ?

Firebirds 11. Bölüm İzleme Ekranı

FIREBIDS SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu