Haber

Bahçeli’nin önerisine verdiği yanıtla gündeme gelen Şenol Güneş’ten “Hükümet istifa” sloganlarına ilk yorum

Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Müdürü Şenol Güneş, tribünlerde atılan sloganlarla ilgili “Seçim var, bu sahaya girmeyeceğim” dedi.

“KİMSEYE SİYASİ OLARAK CEVAP VERMİYORUM”

Şenol Güneş yaptığı açıklamada, “Seçim var, ben bu alana girmem. Devlet de birey de önemli. Beşiktaş için de herkes önemli. Beşiktaş için ‘Beşiktaşlı değiller’ diyemem. ‘ “Ülke de öyle. Farklılıklarımıza ve zenginliklerimize sahip çıkalım. Kimseye siyasi cevap vermiyorum. Kendime baskı yapılmasına izin vermem. Kulüp adına ben sorumluyum.”

“HERKESİ YOK EDERİZ, YARDIMCI OLACAK KİMSEYİ BULAMAZIZ”

Hükümet eleştirildi, Cumhurbaşkanı orada, afet bölgesinde. Bir çocuğun kumbarasındaki parasını vermesi çok değerlidir. Zenginlerin yardımı da önemlidir. Herkes bütçesine göre yardım eder. Ne güzel bir şey. Herkes ayağa kalkıp elinden geldiği kadar yardım etmeli. Herkesi yok edersek, yardım edecek kimseyi bulamayız.”

ŞENOL GÜNEŞ, DEVLET BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş-Antalyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganları atılmasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş’tan istifasına ve maçların seyircisiz oynanmasına veya gerekli tedbirlerin alınmasına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt olarak, diyerek, “Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Acımız büyük.” Ama bazı güzel şeyler gördük. Tek yürek Türkiye var. Çaresizlik gibi görünen bir zamanda bu olayı unutmadan geleceğe adım atmak gerekir. Büyük acılar yaşadık. Büyük acılar yaşadık.

“ONLARDAN BAŞLAMAK GEREKİYOR”

Ben kavgayı hiç doğru bulmuyorum. Daha fazla uygulamalı ihtiyaç var. Bütün bunlar tartışılmalı. Maç oynamak ya da seyircisiz oynamak… Şu anda bir şey söyleyip gündemi değiştirmek istemiyorum. Tartışılacak konular bunlar. Her bakış bir suçlama, aşağılama, yıkımdır, bunlardan kurtulmamız lazım.

“BAZI SÖZLER ANLAMINI KAYBETTİ”

Herkesin karşılıklı fikir alışverişine ihtiyacı var. İddiadan, yıkımdan, aşağılanmadan uzak durmak gerekir. Bir spor yarışı yapıyoruz. Gelecek bizi bugünden daha kötü yapabilir. Türkiye’nin her yerinde deprem bölgelerini görüyorsunuz. Buna nasıl bir çare bulacağımızı hep birlikte göreceğiz. Yetkili makamların, karar vericilerin beyanları gereğince verilmeli ve uygun algılanmalıdır. Hepimizin dışarı çıkması gerekiyor. Bazı kelimeler anlamını yitirdi. Umarım bu geri gelir. Ülke olarak kendi düşmanlarımızı yaratmadan onları ortadan kaldırabiliriz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu