Haber

Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis gruplarının ilçede düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Akşehir Narkotik Kabahatler Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemek amacıyla sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yaptığı çalışma sırasında MG ve ED isimli iki şüpheliyi yakaladı.

Şüphelilerde yapılan aramada 1.40 gram esrar ele geçirilirken, şüpheliler uyuşturucuyu H.Ş. olarak kullandı. adlı kişiden aldığını belirledi.

HS Narkotik ekipleri H.Ş.’nin adresini belirledi. evin aranması için Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan arama kararı aldı. Alınan izinle H.Ş. Narkotik ekibi, şahsın evinde arama yaptı.

Aramalarda 66’sı Suboxone, 32’si Neurontin olmak üzere toplam 98 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Narkotik grubu uyuşturucu hapları ele geçirerek şüpheli H.Ş.’yi gözaltına aldı. HS Uyuşturucu bulundurmak, uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla suçlandı. HS Daha sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Akşehir Cezaevi’ne götürüldü.

Diğer tutuklular MG ve ED ise uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçlarından haklarında dava açıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu