Yaşam

Yalova’da hastaneye kaldırılan Derya Uluğ, sahneye 1 buçuk saat geç geldi.

Yalova’da Derya Uluğ rüzgarı

Yalova’da hastaneye kaldırılan Derya Uluğ, sahneye 1 buçuk saat geç geldi.

YALOVA – 2 gün önce havuza düşerek başından yaralanan ve bu kazayı sakladığı öğrenilen ünlü sanatçı Derya Uluğ, Yalova konseri öncesi fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Konsere 1.5 saat geç geldiği için yuhalanan Derya Uluğ, kazasını itiraf etmek zorunda kaldı.

Derya Uluğ, Yalova Belediyesi’nin Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği konserde sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere geç kalan Derya Uluğ, seyirciler tarafından ıslıklarla yuhalandı. Yaklaşık 1.5 saat geç başlayan konserde sahne alan Derya Uluğ, Yalovalılardan özür diledi.

“Kafamda dikiş var”

Ünlü sanatçı, geçirdiği kazadan emin olmadan konseri tamamlamak istediğini ancak daha da kötüleştiğini belirterek, “Sana ya da bir başkasına göstermeden dışarı çıkmayı hayal ediyordum ama 2 gün önce bir kaza geçirdim. kafamda dikişler var.bugün buraya gelebilmek için bayağı bir şart zorladım ama sahneden ayrıldım.önce tekrar hastalandım.bu yüzden geç kaldığım için özür dilerim.sahne olarak sahneye devam edeceğimi bilmenizi isterim. sağlığım elverdiği sürece sahneye çıkmak çok enderdir. spor Ayakkabılarımla dışarı çıktım. Bugün mecbur kaldık” dedi.

Başındaki yarayı bandanayla sakladı.

Ardından konserine devam eden Derya Uluğ, popüler müziğini bu kez Yalovalılar için seslendirdi. Konserin başında bandanayla çıkan ünlü sanatçının bunu yaralarını gizlemek için kullandığı öğrenildi. Öte yandan Derya Uluğ’un havuzda eğlenirken talihsiz kaza geçirdiği öğrenildi. Ünlü sanatçının dengesini kaybederek yere düşerek kafasını yere çarptığı ileri sürüldü.

Öte yandan konserin sonunda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk sahne alarak başarılı müzisyene etkinliğe katılımlarından dolayı çiçek takdim ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu