Haber

Türk Telekom-Pınar Karşıyaka Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Türk Telekom-Pınar Karşıyaka Maçı Hangi Kanalda?

Basketbol Harika Ligi’nin 7. haftasında Ankara temsilcisi Türk Telekom, İzmir ekibi Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Ligde âlâ bir form grafiği yakalayan Türk Telekom, üst üste iki maçtır kaybeden Pınar Karşıyaka karşısında galibiyet arayacak. Maç saati yaklaştıkça maça dair ayrıntılar taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki Türk Telekom-Pınar Karşıyaka maçı ne vakit, saat kaçta? Türk Telekom-Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar.

Türk Telekom’da Son Durum

Sezona iyi bir başlangıç yapan Türk Telekom, bu sezon ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan Ankara takımı, maçı zorlanmadan 77-50’lik skorla kazandı. Türk Telekom’da Grant 13, Jones 13, Sestina 12 ile oynadı.

Pınar Karşıyaka’da Son Durum

Ligdeki son iki maçından da mağlubiyetle ayrılan İzmir ekibi, son olarak ligde Fenerbahçe Beko’ya konuk oldu. Pınar Karşıyaka rakibine 100-88’lik skorla mağlup oldu ve üst üste ikinci yenilgisini aldı. Pınar Karşıyaka, ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı ve 10. sırada yer alıyor.

Türk Telekom-Pınar Karşıyaka Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Türk Telekom-Pınar Karşıyaka Maçı Hangi Kanalda?

19 Kasım Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan Türk Telekom-Pınar Karşıyaka çabası beIN Sports 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu