Yaşam

TEV Yeni Yıl Kartları ile Gençlerin Geleceğine Umut Taşıyın

Yeni yılda sevdiklerine anlamlı bir ikramda bulunmak isteyenler, Türk Eğitim Vakfı’nın Yeni Yıl Kartları ile gençlerin eğitim hayatlarına katkıda bulunuyor ve onları eğitim yolculuklarında yalnız bırakmıyor.

 

 

1967 yılından bu yana öğrencilere burs veren Türk Eğitim Vakfı, özel gün ve haftalar için hazırladığı Mutlu Günler hediye çekleri ile herkesi umuda ortak olmaya davet ediyor. Yeni yılda hem sevdiklerine anlamlı bir ikramda bulunmak hem de gençlerin eğitim yolculuğunda onlara destek olmak isteyenler Kart’tan TEV Yeni Yıl Kartı alarak sevdiklerine diledikleri kadar bağış yapabilirler. TEV web sitesindeki bağış bölümünden veya 444 0 838 numaralı telefonu arayarak.

 

“Her yeni yıl yeni bir umudun başlangıcıdır” mesajı ile sevdiklerinizin yeni yılını kutlarken TEV bursiyeri gençlere sunulan çeşitli ek ürünlere e-kart veya fiziki kart göndererek katkıda bulunabilirsiniz. . TEV Yılbaşı Kartları https://bagis.tev.org.tr/kart-sertifika?t=1011 üzerinden bağlantı bilgileri ve bağış miktarı girildikten sonra dijital veya basılı olarak adrese teslim edilir.

 

Özel günlerde gönderilen tebrik kartlarını güzelleştiren TEV Mutlu Gün Kartları’nın ortasında yer alan farklı tasarımlardaki Yeni Yıl Kartları arasından “mesaj” kartlarını seçerek bağışta bulunduğunuz kişiye kişisel mesajınızı da karta ekleyebilirsiniz. Daha anlamlı. Böylece 2023 yılına girerken sevdiklerinizi güzel ve anlamlı bir ikramla mutlu edebilir, TEV’in ülkemizin geleceği olan gençlere yeşertmeye devam ettiği umudun yeşermesine katkıda bulunabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu