Haber

Seda Akman’dan Eski Sevgilisi Cem Yılmaz’a İçinizi Isıtan İltifat

Ceyda Düvenci’nin NTV ekranlarında sunduğu ‘Apart Sohbetleri’ programına güzel oyuncu Seda Akman konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla eğlenceli bir programa imza atan Seda Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz’dan da bahsetti. Bu arada eski sevgilisinden övgü dolu sözler de esirgemedi…

Ünlü oyuncu Seda Akman, NTV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin üstlendiği ‘Farklı Sohbetler’ programına konuk oldu.

Emret Komutan, Sanat Sokaklar, Behzat Ç., Aşk ve Mavi, Kalp Atışı, Paklar Apartmanı gibi fenomen işlerde izlemeye alıştığımız hoş oyuncu son olarak Taçsız Prenses dizisinde rol almıştır.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve 106 bin takipçisi bulunan Akman, aslına bakarsanız magazin gündeminde de sıkça konuşulan isimlerden biri değil.

Daha sessiz ve kendi başına yaşamayı tercih ediyor. Adını skandallarda ya da büyük olaylarda neredeyse hiç duymuyoruz.

Ceyda Düvenci ile yaptığı söyleşide son filmi “Ayzek’le Bir Gece”den bahseden Akman, filmde kısa bir rol almasına rağmen kendisi için ne kadar pahalıya patladığından bahsetti.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Ayzek’le Bir Gece Netflix’te yayınlanacak. Karakomik Filmler dizisinden Ayzek karakterinin konu edildiği filmin başrollerini ekibin tanınmış yüzleri Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya Zafer Algöz, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk paylaşıyor. Tülin Özen ve Ahsen Eroğlu.

Ayzek’le Bir Gece’nin aslında kendisi için sürpriz bir rol olduğunu belirten Seda Akman, “Ayzek benim için sürpriz oldu. Çok şanslıyım.”

‘ana’ Black Comics’te Ayzek’i Cem Yılmaz çekiyor. Çok küçük bir sahne ama Cem Bey sizinle paylaşmak istiyor’ dediler, ‘Benim için zevk’ dedim. Olağanüstü bir set gördüm. Mükemmel oyuncularla çalıştım.’

Bu arada filmin senaristi ve yönetmeni de Cem Yılmaz’ı övmekten çekinmiyor. Hatırlarsanız Cem Yılmaz ile Seda Akman’ın geçmişte kısa süreli bir ilişkisi olmuştu.

Serenay Sarıkaya ile ilişkisinin sona ermesinin ardından Seda Akman ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, iddiaya ilişkin kendisine gelen soruların hiçbirine yanıt vermedi. İlk kez 2022 Kasım ayında birlikte görülen çiftin 2 aydır birlikte olduğu söylendi. Ardından bu ilgi sessizlikle son buldu.

Seda Akman’ın da geçmiş bağlantısını iyi hatırladığı belli. Sinemadan bahsederken Cem Yılmaz’la ilgili hoş sözleri de arka arkaya sıralıyor.

‘Cem inanılmaz bir yapımcı, yönetmen, yazar, oyuncu… Hayranlıkla izledim. Çalışmalarım uzun sürmedi ama öyle bir set, anlayış, bakış açısı, ilgili bir insan ki; hem yönetmen olarak hem de oyuncu olarak. Tüm ekibiyle o kadar çok bağ kuruyor ki çalışma şeklini sevdim.’

Aynı zamanda sinemadaki rolüyle ilgili de hayranlarını sevindirecek küçük bir bilgi paylaşıyor. Ayzek ile Bir Gece için İngilizce bir şarkı seslendirdi.

“Filmin müziklerini de seslendirdim, İngilizce bir şarkı…”

Programın tamamını izlemek isteyenler için şöyle bırakalım:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu