Haber

Satıcı üzüm kasalarını belediyenin önüne attı

Satıcı üzüm kasalarını belediyenin önüne attı

KIRŞEHİR – Kırşehir’de üzüm satışına izin vermeyen CHP’li Kırşehir Belediyesi önünde sinir krizi geçiren satıcı, kasasını belediyeye attı.

İddiaya göre, Kırşehir’de pazarlamacı olan Yılmaz Ayhan ve oğlu Anıl Ayhan, kamyonlarının kasasına “üzüm satamazsınız” denmesi üzerine belediye binası önüne giderek üzüm kasalarını yere attı. Sinir krizi geçiren Ayhan’ı oğlu ve polis uzun süre sakinleştirmeye çalıştı. Pazarcı Ayhan, “Vergimi veriyorum. Bu kadar yeter. Mahallede satış yapıyorum. Dürüst esnafa yapılanları Kırşehir halkı duysun. Beni rezil ettiniz. Bu benim son pişmanlığımdı. Çağırın o başkan yardımcısını,” diye bağırdı. Nuri Araz ve Emniyet Müdürü. Beni görevinden atıyor. Böyle bir yönetim yok.”

Ayhan’ın polis tarafından götürülmesinin ardından konuşan oğlu Anıl Ayhan, “Üzüm satmamıza izin vermiyorlar. 10 yıldır üzüm satıyoruz. Bir haftadır sürekli sorun yaşıyoruz. Üzümlerimiz çöpe döndü. 30 bin lira kaybımız var, bize baskı yapıyorlar.”

Pazarlamacının bu yorumu sosyal medyada geniş yer buldu

Ayhan, belediyenin pazarlamacılara uyguladığı baskı nedeniyle üzüm satamadığı için büyük hayal kırıklığına uğradı. Ailesinin geçimini sağlamaya çalışan pazarcı, belediyenin bu kararının kendisine haksızlık olduğunu düşündüğünü belirtti. Sınır krizi yaşayan pazarcının çevredeki vatandaşların dikkatini çekmesiyle olay sosyal medyada hızla yayıldı. Pazarcının çaresizliği ve belediyenin müdahalesi halk arasında da tepkiye neden oldu.

CHP’li Kırşehir Belediyesi ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

haber-hasankeyf.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu