Haber

Murat Kurum’dan Ekrem İmamoğlu’na: Verdiği sözleri tutmadı

Seçim öncesi siyasi arenada hareketli anlar yaşanmaya devam ediyor.

İkinci tip Cumhurbaşkanlığı Seçimi adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu süreçte birinci tipten itibaren sahada büyük emek harcayan isimlerden biri de TBMM milletvekili seçilen İstanbul 1. Bölgeden aday gösterilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. Türkiye Meclisi.

İstanbul’un ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek talebinde bulunan Bakan Kurum, programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bakan Kurum Ensonhaber’de

Bugün Ensonhaber’de İlker Koç’un sunumuyla YouTube üzerinden abonelerle buluşan ‘Gündem Özel’ yayınına konuk olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarında Bakanlığın yaptığı çalışmalara atıfta bulunarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

“Şehrinizin dışında şehir şehir gezerseniz ve zenginlik için endişelenirseniz, sonuç bu olur”

Konuşmalarında şu sözlere yer verdi:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sözünü tutmadığını sahada gördük. Çekmeköy’e gittik, kavşak yapılması gerekiyor, yapılmadı. Üsküdar’a gittik İBB altyapı çalışması yapmak zorunda kaldı, yapılmadı. Sancaktepe, Sultanbeyli ve Tuzla’da metroyla ilgili sözler tutulmadı. Esenyurt’ta yüzde 1’i teslim edilen metroyla başlattığımız çalışmalarda 4 yılda yüzde 4’lük bir ilerleme gördük. Milletimiz bu konudan rahatsız. Bu servislerin İstanbul’a gelmesini istiyor. İstanbul’da trafik artık kader haline geldi. Verdiğiniz sözleri tutmazsanız, yapılan işi bitirmezseniz, il dışına çıkıp refah telaşıyla illere giderseniz sonuç böyle olur.

haber-pazarcik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu