Haber

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri karda mahsur kalanları kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu kentin yüksek kesimlerinde yoğun çalışma yürütüyor. Karabağlar Tırazlı, Menemen Çukurköy, Turgutlar ve Bozalan bölgelerinde yolda mahsur kalan araçlar ekiplerce kurtarıldı. Birçok noktada kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, buzlanma ve kar yağışının özellikle yüksek bölgelerdeki yerleşim yerlerinin yaşamını olumsuz etkilememesi için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kemalpaşa, Menemen, Karabağlar, Karşıyaka, Tire, Ödemiş, Kiraz ve Kınık’ta ekipler kar küreme makineleri ve iş makineleriyle yolları açık tutmaya çalışırken, yollarda mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişmiyorlar. gerekli önlemleri alınız. Ayrıca gelişebilecek olağanüstü durumlar dikkate alınarak gruplar teyakkuz halinde tutulur.

Şehir genelinde çalışmak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Spil Dağı bağlantı yolunda kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Karabağlar Tırazlı İlçe Hava Radar Komutanlığı bölgesinde bir araç ele geçirildi. Yapılan müdahalenin ardından kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam edildi. Kemalpaşa Ovacık Mahallesi’nde kar küreme ve tuzlama çalışmaları tamamlandı. Menemen’in Çukurköy Mahallesi’nde bir araç kurtarılarak kar küreme çalışması yapıldı. Menemen’in Turgutlar ve Bozalan bölgelerinde araçlı kurtarma ve kar küreme çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka Karagöl, Tire Kolluk Mahallesi, Ödemiş Çamyayla, Tire Kahve Dibekçiler, Ödemiş Horzum, Kiraz Ahmetler, Karabağlar Kavacık, Kınık Çanköy ve Karadere bölgelerinde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Tire Çeliközü’nde müdahaleler devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

refahiye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu