Teknoloji

Highrise City Erken Erişim Aşamasına Veda Ediyor!

Simülasyon ve strateji türlerini birleştirmek Çok Katlı Şehir Bugün yayınlanan büyük içerik güncellemesiyle Erken Erişim katmanından çıktı. Deck13 Spotlight ve FourExo Entertainment tarafından verilen detaylar haberimizde yer alıyor.


İlginizi çekebilir: Erken Erişim Tarafından Hayat Boyu Biraz Daha Beklememiz Gerekecek


FourExo Entertainment’ın geliştirici koltuğunda oturduğu ve Deck13 Spotlight tarafından yayınlanan Highrise City, Erken Erişim sürecini başarıyla tamamlayarak Steam ve GOG’da yayınlandı! Erken Erişimde 2 yıldır geliştirme aşamasında olan Highrise City, şehir inşa etme mantığını ekonomik simülasyon ve sadık vatandaş zihniyetiyle birleştirerek SONUNDA oyuncuların karşısına çıktı!

Tamamen değiştirilmiş bir oyun

Oyun, Erken Erişime ilk girdiği zamandan çok farklı bir seviyede. Görsel geliştirmelerden arayüz kalitesine kadar; Performans iyileştirmelerinden yapay zeka iyileştirmelerine kadar her şey artık çok daha üst seviyede. Highrise City’nin geliştirme sürecinde yayınlanan çok sayıda büyük güncellemeyle birlikte oyun deneyimi de farklılaştı. Oyuncularımız artık tüm şehri kendi ellerinde hissedebilecek ve her şeyi kendileri kontrol edebilecek.

Keşfedilmeyi bekleyen yeni özellikler

Gelecek güncellemelerin yanı sıra tonlarca yeni içerik de getirecek. Oyuncular araştırma görevlerini üstlenecek ve yeni teknolojilerin kilidini açmaya çalışacaklar. Elektrik kabloları ağlarla birbirine bağlanacak. Vatandaşlar bir alışveriş merkezinin açılmasını talep edecek ve gökdelenler oyunun ilerleyen aşamalarında kullanıma açılacak. Ayrıca oyuncular çok bölmeli bir uzay istasyonu inşa etmeyi başarırlarsa, alternatif bina türlerini içeren ve deneyimli oyunculara yönelik olan New Game+ özelliğinin kilidini açacaklar.

Ulaşım artık

Her zamanki gibi daha fazlası var. Toplu taşıma hizmeti veren otobüsler artık kullanıma sunuldu. Oyuncular kalabalık şehirlerdeki trafik sıkışıklığını azaltmak için alternatif otobüs sınırları kurabilecekler. Doğal olarak tüm bunlar yeni kaynaklar gerektirecektir. Ayrıca lideri olduğunuz şehrin çöplerinin de uygun şekilde bertaraf edildiğinden emin olmanız gerekecektir. Tüm bunlara ek olarak oyunun genel stabilitesi, performansı ve listelenen tüm özellikler ince ayar yapılarak oyuna eklenmenizi bekliyor.

Daha önce hiç görmediğiniz devasa şehirler inşa etmenin zamanı geldi. Milyonlarca vatandaşla ve kaotik bir ekonomik sistemle uğraşırken hem yeni hem de deneyimli oyuncular için dengeli oyunun tadını çıkarın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu