Haber

En Özel ve Anlamlı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajları

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da, 10 Kasım 1938 sabahı saat 05.00’te vefat eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Büyük Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. . Hayatını Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan, başarılarıyla sadece Türk milletine değil tüm dünyaya örnek olan dedemizin vefatının 85. yıl dönümünde, şükranlarımızı, sevgilerimizi ve sevgilerimizi ifade etme fırsatı buluyoruz. bir kez daha hüzün. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak isteyen milyonlarca insan için özenle seçtiğimiz 10 Kasım mesajlarını, 10 Kasım’ın anlam ve önemini yansıtan en keyifli, en duygusal, en özgün mesajlarla bir araya getirdik.

İşte 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajları ve Atatürk için yazılan en güzel ve anlamlı sözler.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Atatürk’ümüzü büyük saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve saygın cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05’te vefat etti. Ölümünün 85. yıl dönümünde, yaşayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. bedeni artık aramızda olmasa da unsurları, fikirleri ve eserleriyle dünyanın her yerinde sonsuza kadar yaşayacaktır. Hayatını Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan dedemizin vefatının 85. yılında, bize bıraktığı en büyük eserin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu anıyoruz. Allah ruhunu dinlendirsin…

İşte Atatürk’ü anmak için yazılan en güzel ve anlamlı 10 Kasım mesajları ve sözleri…

10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajları

  • Bugün, Türkiye’nin istiklal mücadelesinin öncüsü, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümünde, kendisini saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

  • Atatürk’ün önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecektir.

  • 10 Kasım, Türk halkı için bir yas ve anma günüdür. Atatürk’ün değer ve ideallerini unutmadık, unutmayacağız. Biz onun çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyoruz ve kendisine minnettarız.

En Hoş 10 Kasım Sözleri

  • Aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Sonsuza kadar bizimlesin dedeciğim.

  • Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü’nde Atatürk’ün Türk milletine bıraktığı çağdaşlık ve özgürlük değerlerini anıyor ve yaşatıyoruz. Büyük liderimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz.

  • Atatürk ilke ve devrimlerinin şekillendirdiği Türkiye, tüm milletimizin ortak mirasıdır. Onun adını yaşatmak, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz.

Atatürk Hakkında Söylenen En Güzel Sözler

  • 10 Kasım sabahı saat 09.05’te bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, herkes hazır, sen asla unutulmayacaksın çünkü sen Atatürk’sün…

  • Türk halkının her bireyi, Atatürk’ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve kararlı savunucusu olmaktan büyük onur duyar.

  • Milletimizin bize duyduğu güvene layık olabilmek için tüm enerjimizle milletimiz adına çalışmalarımızı sürdüreceğimizi Atatürk’ün manevi huzurunda taahhüt ediyoruz.

En Anlamlı 10 Kasım Mesajları

  • 85 yıl önce vefat etmiş olsanız da her fani gibi manevi varlığınız, niyetiniz ve kutsal iradeniz tertemiz millet vicdanında bayrak gibi dalgalanmaktadır. Ruhun şad olsun Ceddim…

  • Sadece Türk milletinin değil, dünyanın mazlum milletlerinin de lideri oldunuz. Çünkü seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

  • Atatürk dünyanın çok az yetiştirdiği dehalardan biridir. Ölümünün 85. yılında bile dünya onun gibisini görmedi. Tüm tarihin akışını değiştirdi. Kendisini sevgi ve özlemle anıyoruz.

En Güzel ve Anlamlı 10 Kasım Sözleri

  • Bir 10 Kasım sabahı daha ve mahrum kalırsınız. Seni çok özledik Ceddim. Sensiz geçen yıllarda boşluğunuz hiç dolmadı. Mekanınız cennet olsun, ruhunuz şad olsun. Sevgi ve şükranla…

  • Her 10 Kasım sabahı rüzgar yavaş yavaş esiyor ve sararmış yaprakları her yere saçıyor. Milletim üzülür, her 10 Kasım sabahı Anıtkabir’e giden yollar çiçeklerle süslenir.

  • Büyük Cumhurbaşkanımız Atatürk’ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk dünyanın örnek aldığı büyük bir cumhurbaşkanıdır. Öyle ki, bütün bir tarihin akışını değiştirdi. Ruhun huzur içinde yatsın.

10 Kasım’a İlişkin Güzel Sözler

  • Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük eserlerden dolayı şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Tanrı ruhunu dinlendirsin.

  • Atatürk yalnızca kahraman milletinin büyük lideri değildi. Aynı zamanda insanlığın en büyük evladıydı.

  • Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’ne adamış büyük Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk… Emaneti koruyacağımıza söz verirken, bugün 10 Kasım’ı sizleri anarak bir kez daha anıyoruz. Seni çok seviyoruz ve çok özlüyoruz.

10 Kasım Mesajları

  • Biliyor musunuz beyler? Her 10 Kasım’da Anıtkabir’in üzerine kara bir bulut gelir. Biliyor musunuz beyler? Her 10 Kasım’da Çankaya zirvelerinde siyah çiçekler açar. Biliyor musunuz beyler? Her 10 Kasım’da Ankara üzerinde siyah güvercinler uçuyor. Biliyor musunuz beyler? Her 10 Kasım’da ülkenin her yerinde gökyüzü kararır.

  • 10 Kasım sabahı ufukta bir ışık belirdi, güneş doğmadı, hava zifiri karanlık, sokaklar ıssız… Cumhuriyet ağlıyor!

  • Çağımızda hiçbir isim Ulu Önderimiz Atatürk’ün ismi kadar saygı yaratmamıştır.

haber-gole.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu