Haber

Emniyet Müdürü ve Heyet Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü ve Atatürk Haftası münasebetiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan yürüyerek mozoleye gelen Ayyıldız ve üst düzey polis yetkilileri, çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ayyıldız ve beraberindekiler daha sonra günün anısına fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne giden Ayyıldız, Anıtkabir Özel Defterini imzalayarak şunları söyledi:

“İstiklal mücadelemizin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk;

Milletin kendisini ilham ve güç kaynağı olarak görerek, istiklal mücadelemize verdiğiniz rehberlikle, kurduğunuz ve en değerli emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyetimizi yüceltmeye ve yüceltmeye kararlı ve kararlıyız. Emniyet Müdürlüğü olarak dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerimizi güçlendirmek, teknik ve beşeri kapasitemizi güçlendirerek iç ve dış güvenliğimize yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve elbette 85 milyon insanın huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük çaba harcıyoruz. . Bu çabamız sonucunda elde ettiğimiz başarılar ve bölge ülkelerine güvenlik ihraç etme misyonumuz, bizleri gururlandırmakta, aziz milletimizin övgüsüne ve sevgisine layık olmaya teşvik etmektedir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında tüm güvenlik alanlarında daha etkin bir çaba göstererek sonsuza kadar ayakta kalma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Küllerinden tüm dünyanın imrendiği bir konuma yükselen cennet vatanımızın istikbalini ve bağımsızlığını savunma sorumluluğumuzla, gelecek nesillere “güçlü ve güvenli bir Türkiye” bırakmak nihai hedefimizdir. Devletimize ve milletimize yüksek bir sadakatle hizmet edeceğimizin sözünü bir kez daha verirken, sizleri ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.” – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu