Haber

BESOB esnaf buluşmalarını sürdürüyor

BURSA (İGFA) – Bursa’da esnafın sorunlarını yerinde dinleme ve ortak akılla çözüm önerilerinin görüşülmesi adına hayata geçirilen ‘BESOB Esnaf Buluşmaları’ tüm hızıyla sürüyor.

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit bu kapsamda; Bursa Yedek Parçacıları Odası Başkanı Alper Kurtuluş’un da katıldığı ve Sevtar Otomotiv’in mesken sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada, İstanbul Caddesi üzerindeki esnafın meselelerini ve taleplerini dinledi.

Cadde üzerinde yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları başta olmak üzere firmalarında yaşadıkları nitelikli eleman sıkıntılarına dikkati çeken cadde esnafı, BESOB’da esaslı bir değişimin yaşandığının, yalnızca bu buluşmayla bile anlaşılabileceğini söyledi.

“83 BİN KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İstanbul Caddesi’nin Bursa’nın İstanbul’a açılan kapısı pozisyonunda olduğuna vurgu yapan BESOB Lideri Fahrettin Bilgit, buluşmaya mesken sahipliği yapan Sevtar Otomotiv yetkililerine teşekkür etti. “Yaptığımız saha ziyaretlerinde gördüklerimizi ve bize iletilenleri not ederek, ilgililerle paylaşıyoruz” diyen Lider Bilgit, “Bu buluşmaya kadar üç buluşma daha gerçekleştirdik. Çok verimli buluşmalardı. Oradaki notlarımızı ilgililerle paylaştığımız üzere bugün, buradaki notlarımızı da ilgililerle paylaşacağız. Bizim için ortak akıl olmazsa olmaz. Her ne yapacak olursak olalım ortak akılla karar almaya çaba ediyoruz; zira biz 83 bin kişilik büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertlerinin sorumluğu omuzlarımızda. Değişim dedik, dönüşüm dedik ve uğraş ettik. Misyona talip olarak aslında biz bir fitil ateşlemiştik. Bugün geldiğimiz noktada da bu değişim ve dönüşümün yansımalarını olumlu manada görmek bizleri keyifli etti. Bu şevk ve heyecanla çalışmalarımızı son ana kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

Buluşmaların bölge bölge devam edeceğini belirten BESOB Lideri Fahrettin Bilgit, BESOB’u ortak akılla, daima birlikte yönetmeye devam edeceklerinin kelamını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu