Ekonomi

Balıkesir Dernekler Federasyonu ATO’yu unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çalıştay düzenleyen Balıkesir Dernekler Federasyonu (BALDEF), Ayvalık Ticaret Odası’na nazik bir ziyarette bulundu.

Balıkesir Dernekler Federasyonu (BALDEF) Genel Başkanı Mehmet Çalışkan başkanlığındaki ziyarette; Başkan Vekili Erkan Uzun, Başkan Vekili; Başkent’te İrfan Göktaş, Hayati Yılmaz, Belkıs Öğüt, Turgay Boduroğlu, Genel Sekreter Deniz Dinçer, Manisa Balıkesir Halk Derneği Başkanı Muharrem İşbilir ve Balıkesir Halk Derneği Başkanı Hasan Derneli hazır bulundu.

Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette; BALDEF ile olası işbirliği ve uygun uygulamaların paylaşılması gibi konularda istişareler gerçekleştirildi. Toplantıda BALDEF’in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Uçar, konuk heyete ATO’nun önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Toplantının ardından Balıkesir Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan, yeni seçilen Lider Ali Uçar huzurunda; ATO yönetimine ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileyerek yeni görevlerinde başarılar diledi. – BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu