Haber

Ünlü şef Danilo, Zanna’nın restoranının önünde saldırıya uğradı.

ÜNLÜ şef Danilo Zanna, Sarıyer’deki restoranının önünde işten çıkarıldığı öğrenilen iki çalışanının saldırısına uğradı. Zanna, sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirerek yazılı açıklama yaptı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Sarıyer’de bir alışveriş merkezinde ünlü şef Danilo Zanna’nın restoranının önünde meydana geldi. İddiaya göre, Danilo Zanna’ya ait restoranın eski iki çalışanı, işten çıkarıldıkları gerekçesiyle Danilo Zanna’nın yanına gelerek tartışma başlattı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iş zincirinin İzmir şube müdürü darp edildi.

Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Danilo Zanna; “Bugün yaşanan tatsız olay için çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten her zaman uzak durmuş ve şiddete karşı çıkmış biri olarak böyle bir akınla yüzleşmekten ve taraf olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete her zaman karşı olmuştur ve olmaya da devam edecektir.” “Allah’a şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmem gerekti. Hepimize geçmiş olsun. Bahisle ilgili gerekli şikayetleri güvenlik güçlerimize ileteceğiz. Arayan herkese teşekkür ederiz, sordu ve merak etti.”

Görüntü dökümü:

————Olayın cep telefonu görüntüsü-Olay yerinden görüntü

-Danilo Zanna’nın ifadesi

– İstanbulhinis-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu