Haber

Spider-Man 2’nin PC Versiyonu Korsan Olarak İnternette Paylaşıldı

Ekim 2023’te PlayStation 5 konsolu için çıkan Spider-Man 2, oyunculardan tam not aldı. Bu doğrultuda geliştirici şirket Insomniac Games, yapımın PC versiyonu üzerinde çalışmalara başladı. Ancak son dönemde yaşanan gelişme şirket çalışanlarının moralini bozmuş gibi görünüyor. Öyle ki Spider-Man 2, PC’nin kaynak belgelerinin alınmasının ardından korsan olarak indirilebilir hale geldi. Detaylar burada…

Spider-Man 2’nin PC versiyonu korsan çıktı!

2023 yılının sonlarına doğru Insomniac Games bir siber saldırıya uğradı. Bu saldırıyla birlikte Spider-Man 2’nin henüz oynanmaya hazır olmayan yani geliştirme aşamasında olan PC versiyonu da ele geçirildi. Bu sürüm yakın zamanda internette paylaşıldı.

Yukarıdaki korsan versiyonun görseline baktığımızda Spider-Man 2 montaj belgeleriyle birlikte yama belgelerinin de sızdırıldığını görüyoruz. Burada en dikkat çeken nokta oyunun belge boyutunun 258 GB olması. PlayStation 5 sürümü 90 GB’tan azdı.

Bu paraya bir ev satın alabilirsiniz! CS2 oyuncusu milyon dolarlık silah deseni yarattı

Yani iki platform arasında ciddi bir fark var. Ancak geliştirici sürümünün her zaman daha büyük olduğunu da belirtmek gerekir. Bu bağlamda oyun büyük ihtimalle resmi olarak yayınlandığında bu kadar büyük olmayacak.

Oyunun bu yılın sonuna doğru resmi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyunculara fikir vermesi açısından Marvel’s Spider-Man 2 PC’sine ait tahmini sistem gereksinimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

ÖzellikMinimumÖnerilen

İşletim SistemiWindows 10 64 bitWindows 10/ Windows 11İşlemciIntel Core i5 8400/ AMD Ryzen 5 3600Intel Core i7 8700K veya AMD Ryzen 5 5600XRAM12 GB16 GBEkran KartıNvidia GeForce 1070/ AMD Radeon RX Vega 56Nvidia GTX 3070/ AMD RX 6800 XTDirectXVersion 1 2Sürüm 12Depolama90 GB90 GB

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

haber-senkaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu