Haber

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti İsmail Güneş Basın Ödülleri sahiplerini buldu

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “İsmail Güneş Basın Ödülleri” sahiplerini buldu.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Programda emeği geçenlere teşekkür eden Şimşek, “Mesleki ilke ve ahlakı gözeten, vatandaş ve devlet arasındaki iletişimi kurarak kamuoyu oluşturan ve bu anlayışla görevlerini yürüten değerli basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedir.” söz konusu.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ise basın mensubu olarak gazetecilerin mesai kavramı gözetmeksizin ağır kurallar altında görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Hilmi Alım da bu yıl ikincisi düzenlenen programın önümüzdeki yıllarda ulusal düzeyde gerçekleştirilmesini diledi.

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Lideri Muhittin Karahan, görev başında yaşamını yitiren İsmail Güneş başta olmak üzere ebediyete göç eden tüm gazetecileri rahmetle andıklarını söyledi.

Meslektaşlarının günlerini kutlayan Karahan, “Gece gündüz demeden halkımıza mesleğinin onur ve ilkelerine uygun haber alma imkânı sağlayan tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum.” O konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu ve kurum yöneticilerinin katıldığı programda, çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazanan basın mensuplarına ödülleri takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu