Teknoloji

Samsung Electronics, öğrencileri memnun etmek için S serisi kalemli tabletlerinde indirim kampanyası başlattı.

Samsung Electronics, yarıyıl tatilinde S Serisi kalemli tabletlerde geçerli olacak özel bir indirim kampanyası başlattı. 12-31 Ocak tarihleri ​​arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung’un kalem tablet modelleri Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+, Tab S9, Tab S9FE+, Tab S9FE ve Tab S6 Lite kaçırılmayacak fırsatlarla satışa sunulacak.

Samsung Electronics yarıyıl tatilinde öğrencileri sevindirecek bir kampanya başlattı. 12-31 Ocak tarihleri ​​arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung’un S serisi kalemli tabletleri, Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+, Tab S9, Tab S9FE+, Tab S9FE ve Tab S6 Lite ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. özel indirimler. Kampanya süresince Samsung’un S Serisi kalem tablet modellerini keşfetmek isteyenler bu eşsiz fırsatlardan yararlanabilecek.

 

Samsung Galaxy Tab S Serisi ile yeni başarılara imza atın!

Kampanya Samsung mağazalarında, Shop Samsung web sitesinin yanı sıra Trendyol, Hepsiburada, Amazon, N11 gibi online satış kanallarında ve MediaMarkt, Teknosa, Vatan gibi büyük zincir mağazalarda geçerli olacak. S serisi kalemli tabletlerde sunulan bu kaçırılmayacak fırsatlar ile üstün performans ve yaratıcılık fırsatları teknoloji tutkunları için daha erişilebilir hale getiriliyor.

Samsung Electronics’in eğitimdeki dijital dönüşümü, yaratıcılığı ve etkileşimli öğrenmeyi herkes için erişilebilir kılıyor. Bu bağlamda yarıyıl tatilinde sunduğu özel indirimlerle üniversite öğrencilerinin hayatlarında eğitim ve öğrenme süreçlerini daha interaktif ve ilgi çekici bir deneyime dönüştürüyor. S serisi kalemli tabletler, sanatsal yeteneklerin geliştirilmesinden günlük organizasyon ve planlama gibi pratik uygulamalara, multimedya içerik üretiminden profesyonel çalışmalara kadar her alanda kullanım kolaylığı ve üstün performans sunuyor. Bu özel indirim kampanyası, başta üniversite öğrencileri olmak üzere her yaş ve ilgi alanından kullanıcıları dijital dünyanın yenilikçi fırsatlarıyla tanıştırmayı amaçlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu