Yaşam

İrem Derici ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan aşk yaşıyor! Gönderide her şey ortaya çıktı

Yoğun bir konser maratonuna sahip olan İrem Derici, sosyal medya hesapları ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda “At gibi aşığım ama süperim” itirafında bulunan Derici’nin yeni aşkı ortaya çıktı.

AYNI PAYI YAPTILAR

Gazeteci Hakan Kanburoğlu’nun haberine göre 35 yaşındaki İrem Derici, kendisinden 6 yaş küçük olan eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan’a aşık oldu. İkilinin bağı, Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Işıktutan ve Derici, hesaplarından kahvaltı sofrasının fotoğrafını paylaşarak birlikte olduklarını ortaya çıkardı.

CEM BELEVİ’NİN ARKADAŞI ÇIKTI

Öte yandan Derici’nin yeni aşkının eski sevgilisi Cem Belevi’nin yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Belevi ve Işıktutan, önceki gün birlikte Galatasaray maçını izlemeye gitmişti.

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

Atakan Işıktutan 1994 yılında doğdu. 2016 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisans eğitimine başladı.

2013 yılında basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit ile tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katıldı ve başarı gösterdi. 2018 yılında yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., aynı yıl düzenlenen Türkiye Kürek Şampiyonası’nda ise 2. olmuştur. Diksiyon ve oyunculuk eğitimi de aldı.

İşte İrem Derici ve Atakan Işıktutan’ın paylaşımları…

yunak-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu