İş

Haluk Bayraktar: Baykar’ın satılacağı iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Baykar’ın satılacağı iddia edilirken şirketin CEO’su Haluk Bayraktar Breaking Defence dergisine yaptığı açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

“BUNDAN SONRA YOLUNA DEVAM EDECEK”

Baykar’ın satıldığı ya da böyle bir sürecin devam ettiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirten Bayraktar, “Baykar daha önce olduğu gibi yoluna devam edecek.”

“İŞ YAKLAŞIMIMIZDA HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK”

Bayraktar, açıklamalarına “Şirket yapımızda ve iş anlayışımızda herhangi bir değişiklik olmayacak” sözleriyle devam etti.

BAYKAR’DAN İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ ANLAŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan ile yaptığı ihracat ve iş birliği anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyen Baykar, Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı ile Bayraktar AKINCI Taarruz İnsansız Hava Aracı (TİHA) ihracat ve iş birliği sözleşmesi imzaladı.

BAYRAKTAR: BAYKAR BUZ KIRICIYA GİDİYOR

ABD’li savunma dergisi, bu anlaşmalara odaklanan analizinde Baykar’ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın sözlerine de yer verdi. Baykar’ın bir “buzkıran” olarak ilerlediğini ve Türk savunma sanayi firmalarının önünü açtığına işaret eden Bayraktar, “İşbirliği yaptığımız ortaklarımız ASELSAN ve ROKETSAN, teknolojik kabiliyetlerine göre NCMS firması ile de anlaşmalar yaptı. Bu anlaşmalar sayesinde Türk savunma ve havacılık sanayisinde alt sistem üreten yüzlerce firma yeni işbirlikleri kuracak ve ihracat portföylerini genişletecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu