Haber

Görme engelli milli takım sporcuları Başkan Soyer’i ziyaret etti

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzme altyapı geliştirme kampı için kentte bulunan görme engelli milli takım sporcularını ağırladı. İzmir’de kamp yapan milli sporculara yarışlarda başarılar dileyen Önder Soyer, “Size güvenimiz tam. Başarılarınız daim olsun dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy İZELMAN Sosyal Tesisi’nde konaklayan görme engelli milli yüzücüleri ağırladı. 11-15 yaş arası gençlerden oluşan grubun ziyaretine İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Anıl Kaçar, Milli Takım antrenörleri Gülşan Tekin, Elanur Atalay, Esra Alım eşlik etti ve yüzme altyapı geliştirme kampı için İzmir’i seçti. Lider Soyer, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek İzmir’de kamp yapan sporculara başarılar diledi.

Size inancımız tam
Sporcuların İzmir’de keyifli vakit geçirmelerini ve şehirden memnun ayrılmalarını dileyen Önder Soyer, “İzmir bir deniz şehridir. Bu dönemde İzmir’in su sporlarına olan ilgisini daha da artırdık. Siz sporcuları her zaman destekleyeceğiz. Spora olan ilginizi artırın ve ülkemizi çok daha iyi yerlerde temsil edin. Size inancımız tam. Başarılarınız daim olsun dedi.
İzmir’e ilk kez gelen görme engelli milli yüzücüler, lisans eğitimlerinde de ilk kamplarını İzmir’de gerçekleştirdi. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçmesinin ardından Yüzme Altyapısını Geliştirme Kampı için 3 Eylül’de kente gelen sporcular, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’nde antrenmanlara başladı. İzmir Kültür Turu’na antrenmanlarından çıkacak rehber eşliğinde katılan sporcular ayrıca İnciraltı Terapi Bahçesi ve Mavi Bayraklı Urla Kum Deniz Plajını da ziyaret edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

beyagachaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu