Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: ‘Ülkeyi asla bölmeyeceğiz’

gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Birileri kirli pazarlık yapsın. Ülkeyi asla bölmeyeceğiz. Ülke üzerinde kirli oyunlara asla izin vermeyeceğiz” dedi. söz konusu.

Aydın’ın Köşk ve Sultanhisar ilçelerini gezen Kasapoğlu, Nazilli Belediye Meydanı’nda parti otobüsünden vatandaşlara seslendi.

Futbol tabiriyle konuşacağını belirten Kasapoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde seçmenden topa doksan vuruş yapmasını istedi.

Gecenin bu saatinde insanları meydanda buluşturan aşkın Recep Tayyip Erdoğan aşkı olduğuna dikkati çeken Kasapoğlu, “Siz aziz milletimiz dağ gibi hep arkamızda durdunuz. Ne yaptılar, yapamadılar. ‘Oyna. O oyunları sen bozdun. Ne dedin?’ Kimse bizim irademize ipotek koyamaz.’ ‘Kararımızı ancak biz veririz’ dediniz. dediniz. Sizinle gurur duyuyoruz. Size hizmet etmekten onur duyuyoruz.” dedi.

“Bizi kimse yenemez”

Seçimlerde akın, sevgi ve saygıyla sandık başına koşacaklarını belirten Kasapoğlu, şöyle devam etti:

“Birileri siyasi terörü yaymaya çalıştı. 2 Bu ülke seçimlerini en güzel şekilde, demokratik olgunlukla yapacak dedik ve yaptık. Pazar günü yine bire bir olgunlukla yapacağız. Seçimi kim yapacak?” Kazanan Türkiye olacak Kazanan kim olacak 85 milyon insan olacak İnşallah bu seçimde kaybeden olmaz Türk milleti kazanacak istiklal meşalesini Türk milletinin yaktığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk sonsuza kadar yanmaya devam edecek. Birileri kirli pazarlıklar yaparken Biz vatanı asla bölmeyeceğiz Memleket üzerinde kirli oyunlara asla izin vermeyeceğiz “Bizi kimse durduramaz, bunu biliyoruz, buna inanıyoruz.”

“Türk asrının başlangıcını yapıyoruz”

Millette şevk ve iman oldukça kimsenin kendini helak edemeyeceğini belirten Kasapoğlu, “Biliyorsunuz 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’dir. O mübarek komutanın o mübarek müjdeye mazhar olmasının yıl dönümüdür. 2023. Ve 29 Mayıs’ta yeni bir başlangıç ​​yapacağız hep birlikte Fatih ne yaptı çağ kapandı çağ açıldı 29 Mayıs sabahı güçlü takviyelerle Türk asrının başlangıcını yapıyoruz. sizden aldık.” dedi.

Programa milletvekili seçilen AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ve MHP İl Başkanı Haluk Alicek , programa da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu