Haber

Gebze Engelsiz Yaşam Merkezi tüm hızıyla devam ediyor

KOCAELİ (IGFA) – Engelli vatandaşların kendine güvenen bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak hedefiyle eğitim, sağlık ve spor alanlarında değerli yatırımları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kocaeli genelinde Cemil Meriç Manisiz Yaşam Merkezi gibi engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak değerli projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Gebze Millet Bahçesi’nde projelendirdiği Gebze Manisiz Yaşam Merkezi için yoğun bir çalışma yürütüyor. .

B BLOK BETONARME İMALATI TAMAMLANDI

Özel ihtiyaç sahibi bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak ve sosyal hayatta kalmalarını sağlayacak proje Yapı Denetim Müdürlüğü yönetiminde tüm hızıyla ilerliyor. 6 bin 800 metrekare inşaat alanında devam eden çalışmalarda B blok betonarme ve trafo blok betonarme imalatları tamamlandı. A bloğun zemin kat betonarme imalatını sürdüren müteahhit firma, bodrum perdeleri ile su ve ısı yalıtımını da sağlıyor. Ekipler önümüzdeki günlerde duvar imalatlarına başlayacak.

TÜM ENGELLİLER FAYDALANACAK

Bodrum ve zemin kat olmak üzere 2 kat olarak inşa edilecek Gebze Manisiz Yaşam Merkezi, zihinsel engelli, Down sendromu, otizm tanısı alan, bedensel engelli, işitme engelli, görme engelli ve kronik engelli gruplarındaki tüm engelli bireylerden faydalanabilecek. .

YETENEKLERİ ÖN SÖZE GETİRİLECEK

Başta engelliler olmak üzere tüm dezavantajlı gruplara büyük kolaylık sağlayacak olan Gebze Manisiz Yaşam Merkezi, aynı zamanda özel bireylerin yeteneklerinin de öne çıkarılmasına olanak tanıyacak. Bu kapsamda merkezde hidroterapi havuzları, gündüz bakım üniteleri, özel eğitim sınıfları, beceri geliştirme ve mesleki atölyeler, spor ve aktivite salonları, kültür ve sanatsal gelişim akademileri, kütüphaneler, rekreasyon ve sosyal alanlar yer alacak.

ayvalik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu