Teknoloji

Elon Musk adını değiştirdi, internette Harry Bolz kimdir diye yapılan aramalar tavan yaptı…

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk, sürpriz bir hamleyle Twitter adını ‘Harry Bōlz’ olarak değiştirerek hayranlarını ve takipçilerini yine şaşırttı. Herkes ‘Harry Bōlz kimdir’ sorusunun cevabını ararken internet teorilerle dolmaya başladı.

Sosyal medya platformunda 135 milyondan fazla takipçisi bulunan Elon Musk, komik olsun olmasın farklı şakalar yapmasıyla bilinen bir isim. Esprili ve öngörülemez çevrimiçi varlığıyla tanınan Musk’ın adını ‘Harry Bōlz’ olarak değiştirme kararı büyük bir merak uyandırdı.

Gizemi daha da artıran Musk – ya da daha doğrusu “Harry Bōlz” – kısaca “Başkalarını taklit etmek yanlıştır!” Çünkü formda bir mesaj yayınlamıştı. Bu mesaj, isim değişikliğinin anlamı ve amacı hakkında daha fazla spekülasyona yol açıyor.

Sayısız teori ve varsayıma sahne olan ‘Harry Bōlz’ hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Bazıları bu adın bir kelime oyunu veya içeriden bir şaka olabileceğini düşünürken, diğerleri bunun yaklaşan bir projeye veya işbirliğine atıfta bulunup bulunmadığını merak ediyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Harry Bōlz”in Musk’tan yeni bir şaka olduğunu düşünüyor.

HARRY BOLZ KİMDİR ARAMALARDA TRENDLERDE

Elon Musk, Twitter’daki isim değişikliği ve gizemli tweet’i için somut bir açıklama yapmasa da gizemli ‘Harry Bōlz’ kişiliğiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. İsim değişikliğinden sonra, “Harry Bölz kimdir” sorusu en çok aranan arama motorlarının ortasına girdi.

Harry Bōlz’in Musk’ın geleneksel kripto para birimi tweet’lerine karışmış olabileceğine dair iddialar da var. Ancak Elon Musk’ın isim değişikliğinin ardından sosyal medyada paylaşılan aynı isimle bir token’ın tez şeklinde oluşturulduğu ve Dolandırıcılık için kullanıldığına dair güçlü şüpheler var.

haber-amasra.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu