Yaşam

Düzenli spor sağlık için çok önemli

Sağlığımızı korumak için beslenme, temizlik, uyku, kötü alışkanlıklardan uzak durma gibi konulara dikkat ederken, düzenli sporu da hayatımızın merkezine almamız gerekiyor.

Bu anlamda spor merkezleri insanlara sundukları imkanlarla yardımcı olmaktadır.

Hürriyet’in haberine göre; Mood GYM sportif, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile bu alanda da Ankaralılara hizmet vermektedir.

2021 yılında Beytepe’de açılan spor merkezi, Beysukent’teki ikinci şubesi Mood life club ile birçok kişiyi sporla buluşturuyor.

Gençlerbirliği altyapısında futbol eğitimi alan ve 18 yaşına kadar farklı takımlarda forma giyen Göktüğ Uzunoğlu, arkadaşı ve ortağı Ersoy Dinçler ile çıktığı yeni yolculuklarında değerli bir mesafe kat etti.

“Salon sporlarının klasik düzeninden uzaklaşmayı seçtik”

Sporcu kimliklerinin kendilerine yeni iş alanında değerli deneyimler kattığını belirten Uzunoğlu, şöyle konuştu:

Bunun avantajlarını gördük. Bu iş motivasyona dayalıdır ve birden fazla parametre içerir. Salon sporlarının klasik düzeninden uzaklaşmayı seçtik. Üyelerimizle bir aile ortamı oluşturduk. Konserler, geziler, toplu düzenlemeler yaptık. Sosyal sorumluluk gerektiren konularda hep birlikte hareket etmeye çalıştık. 2-3 ayda bir düzenli etkinlikler düzenledik. Bu çalışmaların genişletilmesiyle birlikte ikinci spor merkezini de kısa sürede projelendirip bitirdik.

“Sistem, disiplin ve organizasyon en temel ilkelerimizdir”

Ankara’nın en deneyimli teknik direktör kadrosu ile yeni bir misyon üstlenerek merkezimizi başkentlilerin hizmetine açtık. Sistem, disiplin ve organizasyon en temel unsurlarımızdır. Sürekli kendini yenileyen ve güncelleyen bir grupla çalışıyoruz. Kurumsal bir yapıya sahibiz ve yakın gelecekte Türkiye’de adından söz ettirmeyi hedefliyoruz. Yeni şubeler ve yeni girişimler yolda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu