Haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 18 Yaşında

14 Şubat 2006 Sevgililer Günü’nde kurulan ve ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevi gören Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18 yaşına girdi. Sevgi Eli, 18 yıldır çaresizlerin çaresi, darda kalanların umudu olmaya devam ediyor.

Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevi görmek amacıyla 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü’nde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18 yaşına girdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin en değerli sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Sevgi Eli, 18 yıldır hayırseverlerden aldığı yardımlarla Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Denizli merkez ve tüm ilçelerdeki çaresizlerin yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2017 yılından bu yana başta evsizler ve maddi durumu kötü olan vatandaşlar olmak üzere ihtiyaç sahibi herkese gıda, giyim ve barınma gibi yardımlarda bulunuyor. kuruluşunun ilk günü. Sevgi Eli Store ile aile kuracak çiftlere gelinlik ve damatlık başta olmak üzere her türlü desteği sağlayan Sevgi Eli, her yaşa uygun giyim ürünleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile de koordineli çalışan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda eşyaları küle dönen ailelere de umut oluyor. Yangın sonrası sokakta kalan ailelerin evleri, hayırseverlerin bağışladığı eşyalarla tamamen yenileniyor.

“Çaresizlerin çaresi Sevgi Eli’mize nice mutlu yıllar diliyorum”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin kent tarihindeki en büyük sevgi ve iyilik eseri olduğunu söyledi. 18 yıldır Segi Eli’ye bağışlarıyla katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür eden Önder Zolan, “Çok özel bir tarihte kurulan Sevgi Eli’miz ‘Bir elin verdiğini, bir el verir’ anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor. Sevgi Eli’nin kurucusu eski Belediye Başkanımız olan Sevgi Eli, “Denizli halkı adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci’ye ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Çaresizlerin çaresi Sevgi Eli’mize de nice mutlu yıllar diliyorum.” – DENİZLİ

haber-camoluk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu