Haber

Davutoğlu: Millet İttifakı Türkiye’de siyaseti yeniden şekillendirmek için çalışıyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Millet İttifakı’nın Türkiye’deki en üst düzey 6 liderinin yarattığı iklimin il ve ilçelere de sirayet etmesinden büyük mutluluk duyuyorum.” söz konusu.

Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar’da hayatını kaybeden işadamı Hacı Nurettin Güzbey’in ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Kentte bir otelde düzenlediği basın toplantısında konuşan Davutoğlu, Millet İttifakı’nın Türkiye’de siyaseti yeniden şekillendirmek için çalıştığını belirtti.

Davutoğlu, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerime şunu ifade etmek istiyorum. 14 Mayıs’ta hiç çekinmeden, korkmadan, hür iradenizi kimseye ipotek ettirmeden sandığa gitmenizi temenni ediyorum.” terimini kullandı.

Milet İttifakı’nın gelir adaletini savunduğunu belirten Davutoğlu, adaletsizliği her alanda ortadan kaldıracaklarını söyledi.

14 Mayıs’ta Türkiye’de yeni bir dönemin, yeni bir siyasetin, yeni bir psikolojinin, yeni bir iklimin hakim olacağına dikkati çeken Davutoğlu, şunları kaydetti:

“Türkiye’de Millet İttifakı olarak en üst düzeydeki 6 genelkurmay başkanının yarattığı iklimin illere ve ilçelere yayılmasından dolayı çok mutluyum. Bu Türkiye’nin huzuru için gereklidir. Millet İttifakı yaşayan bir ittifaktır. milletin huzurunda alenen.Geleceğimizin parlak olmasını temenni ediyorum.Kimse karamsar olmasın.Türkiye’nin geleceğini, özellikle de gençlerin geleceğini kimse ipotek altına almaya kalkmasın.”

hasanbeyli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu