Haber

Başkan Büyükakın’dan Babalar Günü Mesajı

Babalar Günü münasebetiyle bir açıklama yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

 

Başkan Büyükakın’dan Babalar Günü Mesajı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Babalar Günü münasebetiyle yayınladığı bildiride, saygının, çalışkanlığın ve fedakarlığın simgesi olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. Bir babanın evladına duâsı, Peygamberin ümmetine duâsı gibidir” hadislerinden de anlaşılacağı üzere aile kurumunun en kıymetli yapı taşları olan babalarımızın hayır duasını alalım. Saygıyı asla ihmal etmeyelim. varlık kaynağımız olan anne ve babalarımıza saygı ve hürmetle.” söz konusu.

Ailesi için her türlü fedakarlığı üstlenen, eşinin ve çocuklarının memnuniyetini kendi tatmini olarak gören babaların, ömürlerini çocuklarını geleceğe inançla hazırlamak için harcadıklarını hatırlatan Önder Büyükakın” Babalarımız, anne ile birlikte ailede din, inanç, ahlak, edep, saygı ve sevgi gibi görgü kurallarını ilk öğretenlerdir. Baba, bizi kötü alışkanlıklardan koruyan, iki dünya mutluluğunun anahtarıdır. Bu nedenle sadece bu özel günde değil, her zaman babaların kalplerinde hayranlık uyandıralım. Peygamber Efendimiz, en büyük günahlardan birinin anne babaya isyan olduğunu bildirdiği gibi, biz de babalarımızı her zaman başımızın tacı yapalım.

Bu vesileyle dünyanın en güçlü ve yüce misyonlarından birini üstlenen, çocukları için hiçbir fedakarlıktan vazgeçmeyen tüm babaları ve baba adaylarını tebrik ediyorum. Başta ebediyete intikal etmiş babalarımız olmak üzere şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberuluborlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu