Haber

AŞT’den 1. Uluslararası Sömestr Şenliği

Çocukları tiyatro dolu bir tatil bekliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yarıyıl tatilinde çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için dolu dolu bir program hazırladı. 20 Ocak-3 Şubat tarihleri ​​arasında Yıldız Kenter sahnesinde gerçekleştirilecek Dönem Şenliği’nde yurt içi ve yurt dışından tiyatro grupları kuklalar ve çocuklara yönelik çocuk oyunları sahneleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) tarafından çocukların sanatla dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri amacıyla düzenlenen 1. Uluslararası Yarıyıl Şenliği, 20 Ocak-3 Şubat tarihleri ​​arasında Yıldız Kenter Sahnesi’nde saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilecek. 15 gün sürecek festivalde Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 4 farklı çocuk oyunu sahneleyecek. festival biletleri www.ast.gov.tr 20 TL karşılığında satın alınabiliyor.

YABANCI TİYATROLAR FESTİVALE RENK KATACAK

1. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Dönem Festivali’ne Tarsus Şehir Tiyatroları’nın yanı sıra İstanbul, İzmir, Eskisehir, Adana, Denizli ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları da katılacak. Bulgaristan’dan Varna Devlet Kukla Tiyatrosu, Rusya’dan Theatre Privet ve Danimarka’dan Batıda Tiyatrosu da oyunlarıyla festivale renk katacak.

TAM PROGRAM

1. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Dönem Festivali, 20 Ocak Cumartesi günü AŞT’nin Balon Ağacı oyunuyla başlayacak. 21 Ocak Pazar günü ise AŞT’nin “Okyanustaki Bir Damla Suda” adlı oyunu yeniden sahnelenecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 22 Ocak Pazartesi günü Hoş ve Korkunç adlı oyunu, 23 Ocak Salı günü ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Papağan Kaçtı adlı oyunu sahneleyecek. 24 Ocak Çarşamba günü Bulgaristan’ın Varna Devlet Kukla Tiyatrosu Magic Cooks, tiyatro severleri renkli ve keyifli bir yolculuğa çıkaracak, 25 Ocak Perşembe günü ise Rusya’dan Theatre Privet Little Dinosaur IGU festivalde yer alacak. 26 Ocak Cuma günü festivalin konuğu Neden adlı oyunla Tarsus Şehir Tiyatrosu olacak.

ÇOCUKLAR TİYATROYLA BULUŞACAK

Çocukları tiyatro oyunlarıyla buluşturarak keyifli bir tatil geçirmelerini amaçlayan festivalde, Danimarka Batı Tiyatrosu, 27 Ocak Cumartesi ve 28 Ocak Pazar günleri Solo For Two adlı oyunu sahneleyecek. 29 Ocak Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Şehir Tiyatroları Rüyası, 30 Ocak Salı günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Palyaçolar Okulu, 31 Ocak Çarşamba günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Geçmem Gerekiyor, 1 Şubat Perşembe günü Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Şeker Kız ve Arkadaşları , 2 Şubat Cuma günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Cinderella, 3 Şubat Cumartesi günü Zümrüdü Anka adlı oyunla Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda yeniden sahne alacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu