Haber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da Törenlerle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da törenlerle kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri’ye devretti. İlk talimat olarak Jafri, okullarının bahçesindeki oyun alanının kapatılmasını talep etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilk tören Adana’da Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kent protokolünün de katıldığı törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Süleyman Elban ve Adana halkı yoğun ilgi gösterdi.

Törende çocuklarla vakit geçiren ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Önder Zeydan Karalar, daha sonra bir klasik haline geldiği için görevine devam ederek başkanlığı Cebesoy İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri’ye devretti. ülke genelinde.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yerine oturan Mehmet Cafri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kahya Demirhan’ın da katıldığı dönem tesliminde çeşitli talimatlar verdi.

Mehmet Cafri ilk talimat olarak okullarının bahçesindeki oyun parkının kapatılmasını istedi. Daha sonra şehirdeki lunapark ve parklar hakkında talimat verdi.

Kaynak: ANKA / Yerel

lalapasa-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu